Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Johan Persson och Martin Schibbye vädjar om ett andningshål

Publicerad: 11 september 2012, 05:37

Anhöriga har skickat ut ett pressmeddelande om vad Johan Persson och Martin Schibbye kommer att göra de närmaste dagarna.


AA

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se


”Johan Persson och Martin Schibbye har just landat på en plats där de kan få pusta ut. Vi är oerhört lättade och glada över att de är fria och att vi snart kan få återförenas allihop. Det har varit ett tufft år där vi har varit tvungna att fatta många svåra beslut för att nå målet att de ska må så bra det bara går i fängelset och släppas fria så fort som möjligt. Nu är vi där och det känns helt fantastiskt.

Efter 14 månader i ett fängelse där det aldrig är tyst, mörkt och stilla vädjar Johan och Martin om att få ett litet andningshål. De vill få chansen att äta, sova, läsa svenska nyheter och träffa en läkare, innan de kommer hem för att möta press och alla andra som har väntat på dem. Det kommer att ske inom en vecka.

Vi skickar ut en inbjudan till presskonferens så fort vi vet att de orkar möta medier och svara på frågor. De vill inget hellre, men ber som sagt om ett par dagars tidslucka”, skriver de i meddelandet.

Information kommer att publiceras på martinschibbye.se/blogg.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev