Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Isobel Hadley-Kamptz tar plats på DT:s ledarredaktion

Publicerad: 24 maj 2018, 05:08

Medievärldens kolumnist Isobel Hadley-Kamptz blir vikarierande ledarskribent på Dalarnas Tidningar (DT).


Ämnen i artikeln:

Dalarnas Tidningar

Isobel Hadley-Kamptz är författare och frilansskribent. Hon har en bakgrund på bland annat DN:s och Expressens ledarsidor. Hon har också återkommande skrivit krönikor i DT – tidigare i kulturdelen och senare på ledarsidan. Sedan hösten 2016 är hon också kolumnist på Medievärlden, där hon skriver om digitalisering, utvecklingsfrågor och medieetik.

Nu står det klart att Isobel Hadley-Kamptz, inför höstens val, går in som vikarierande ledarskribent på DT. Vikariatet sträcker sig fram till 30 september.

”Jag är både stolt och glad över att få utrymmet och chansen. Jag ska försöka leva upp till förtroendet”, säger hon till dt.se.

”Den stora skillnaden blir ju kontinuiteten, både för läsarna och för mig. Jag kommer att synas i tidningen flera gånger varje vecka och ha tid att fokusera mer på Dalarna och på de frågor som berör folk här.”

Under Jens Runnbergs föräldrarledighet, som pågår till och med 20 augusti, går Gabriel Ehrling in som politisk redaktör. Runnberg kommer dock synas med jämna mellanrum på ledarsidan.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Dalarnas Tidningar

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.