Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Inte säkert Flashback får tävla om Guldspaden

Publicerad: 12 januari 2011, 15:08

Över 200 bidrag har kommit in till Guldspadejuryn vilket är nytt rekord. Ett av dessa gäller Flashback för Bjästatråden. Men det är inte klart om det får ställa upp i tävlingen. (Korrigerad)


Ämnen i artikeln:

FlashbackGuldspaden

Det finns olika åsikter om hur Yasmine El Rafie och Carl Fridh Klebergs nominering av Flashback ska hanteras. Det är inte klart om bidraget får ställa upp i tävlingen.

Först ska vi ha en diskussion i styrelsen. Sedan en i juryn för Guldspaden, säger Grävande journalisters ordförande Karl-Axel Jansson.

Korrigering: Styrelsen för Grävande Journalister kommer inte att ta upp om Flashbacktråden får delta eller inte. Och den bedömning juryn gör om bidraget följer regelverket för Guldsapetävlingen eller inte gäller alla bidrag meddelar Karl-Axel Jansson och beklagar att han lämnat felaktiga uppgifter tidigare..

Omkring 200 nomineringar har kommit in till tävlingen vilket är nytt rekord.

Det är roligt att det blir fler och fler bidrag till tävlingen. Och inte minst att det är fler bra bidrag, säger Karl-Axel Jansson.

I februari blir det officiellt vilka som finalisterna i de nio klasserna i Guldspaden, riks-tv, lokal-tv, riksradio, lokalradio, tidskrifter, dagstidningar med upplaga mindre än respektive större än 100 000 exemplar, böcker samt webb.

Flashback värdig Guldspade-vinnare

Ämnen i artikeln:

FlashbackGuldspaden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.