Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hon tar över Lantliv

Publicerad: 9 juni 2015, 08:53

Bettina Bieberstein Lee blir ny chefredaktör för Lantliv och Anna-Lena Sventelius blir ansvarig utgivare för samtliga titlar inom inredning, mat och dryck


Anna-Lena Sventelius är idag chefredaktör för Lantliv och förlagsredaktör på LRF Media, men ska nu bli ansvarig utgivare för samtliga titlar inom inredning, mat och dryck: Lantliv, Lantliv mat & vin, Gods & Gårdar, Hembakat och Allt om Vin.

”I min nya roll får jag möjlighet att fokusera ännu mer på alla titlar i segmentet samtidigt som jag som ansvarig utgivare för samtliga titlar kommer att arbeta mycket nära chefredaktörerna”, säger Anna-Lena Sventelius i en kommentar.

Bettina Bieberstein Lee ersätter Anna-Lena Sventelius som chefredaktör på Lantliv. Hon kommer närmast från rollen som redaktionschef på Lantliv och har tidigare varit redaktör för den tyska upplagan av Lantliv.

”Jag är hedrad och glad att få axla rollen som chefredaktör för Lantliv. Titeln ligger mig varmt om hjärtat då jag, liksom många av våra läsare, är en storstadsbo som drömmer om livet på landet en position som vi ska stärka ytterligare. Jag ser mycket fram emot att fortsätta arbeta med alla duktiga människor på LRF Media med Anna-Lena Sventelius i spetsen”, säger Bettina Bieberstein Lee.

Hon tillträder sin nya tjänst 1 augusti.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev