Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hon tar över Land Lantbruk

Publicerad: 7 juni 2016, 09:51

Annika Lindecrantz har utsetts till ny publisher och ansvarig utgivare för Land Lantbruk och Lantbruk.com.


”Jag är otroligt stolt över att ha fått förtroendet att vidareutveckla Land Lantbruk, som är ett starkt varumärke med kompetenta medarbetare. Det känns roligt att få vara med i den satsning som LRF Media nu gör genom att renodla verksamheterna kring de gröna näringarna”, säger Annika Lindecrantz, som tillträder den 1 september, i ett pressmeddelande.

Annika Lindecrantz kommer närmast från rollen som chefredaktör och ansvarig utgivare för branschtidningen för livsmedelsindustrin, Livsmedel i fokus. Dessförinnan har hon bland annat arbetat om redaktionschef och nyhetschef för Icanyheter, som feature- och kulturchef samt både som reporter och webbredaktör på Länstidningen i Södertälje.

Vi är mycket glada över att ha rekryterat Annika, hon har stor erfarenhet, är drivande och har ett starkt engagemang för Land Lantbruks läsare och besökare. Tillsammans med chefredaktörer och reportrar kommer hon att betyda mycket för Land Lantbruks fortsatta utveckling säger LRF Medias vd Ann Henriksson.

När Annika Lindecrantz tar över publisherrollen för Land Lantbruk och Lantbruk.com får hon ansvar för det publicistiska innehållet i varumärkets alla kanaler. Hon blir också en del av LRF Medias ledningsgrupp.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev