Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hon blir digital produktchef på SVTi

Publicerad: 6 september 2018, 07:28

Malin Ströman får ansvar för SVT:s digitala tjänsteportfölj, vilket bland annat omfattar utvecklingen av SVT Play.


Ämnen i artikeln:

SVT Play

Malin Ströman kom till SVT som utvecklingsansvarig för barntjänsten på SVTi 2011. I april förra året blev hon produktchef för densamma.

Nu står det klart att hon från och med september blir digital produktchef på SVT1.

”Jag är mycket tacksam för förtroendet att inte bara få älska SVT Barn, utan att nu också få engagera mig i SVT:s samtliga tjänster online. Med erfarenheter från förändringsarbetet inom barnområdet och en så stark ledningsgrupp att jobba tillsammans med, hoppas jag kunna bidra till att förflytta SVT:s digitala utveckling effektivt framåt”, säger Malin Ströman till SVT:s interntidning Vipåtv.

Tjänsten som digital produktchef på SVTi är ny och har enligt SVT inrättats för att ”skapa en tydligare beslutsstruktur för den digitala tjänsteutvecklingen”. Dessutom syftar den till att förbättra kommunikationen och förståelsen för digital tjänsteutveckling mellan olika delar i företaget.

I samband med att det nu finns en digital produktchef samlas ansvaret för de fyra produktområdena SVT Play, Barn, Nyheter/Sport och interaktiva tjänster som Duo och Melodifestivalappen.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SVT Play

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.