Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hon är Nöjesguidens nya chefredaktör

Publicerad: 18 augusti 2015, 10:25

I dag blev det officiellt att Jenny Nordlander, som sedan juni varit tillförordnad chefredaktör på Nöjesguiden, blir ordinarie chefredaktör.


Ämnen i artikeln:

Jenny NordlanderNöjesguiden

Jenny Nordlander värvades till Nöjesguiden som digitalt redaktionsansvarig i februari i år. Hon lämnade då Aftonbladet där hon haft roller som reporter, redaktör och programledare. Dessförinnan har hon bland annat arbetat på Dagens Nyheter och Sveriges Radio.

När det i maj blev känt att Amat Levin skulle lämna sitt uppdrag som chefredaktör efter sammanlagt sex år på tidningen bestämdes det också att Jenny Nordlander skulle ta över som tillförordnad chefredaktör.

Nöjesguiden har under Amat Levins ledarskap blivit en otroligt viktig röst i Sverige, i en tid där just den rösten verkligen behövs. Populärkultur och samhällsfrågor är ett. Min vision är att fortsätta hålla den fanan högt samtidigt som jag moderniserar Nöjesguiden, integrerar arbetet med print och digitalt mer och värnar om vår faktiska kärna nöjesjournalistiken, säger Jenny Nordlander i en intervju på Nöjesguidens hemsida.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev