Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hon är Enköpings-Postens nya chefredaktör

Publicerad: 28 juni 2017, 09:17

Anette Östlund, i dag nyhetschef på Enköpings-Posten, bli ny chefredaktör på tidningen när Roger Pettersson i höst går i pension. Hon blir den första kvinnan på posten.


Ämnen i artikeln:

NTM

Förändringens vindar blåser på Enköpings-Posten (EP). I september förra året stod det klart att NTM förvärvat tidningen och vid årsskiftet gick ägarbytet i genom. Nu till hösten går EP också in i samma bolag som systertidningen Upsala Nya tidning. Och i samma veva byts EP:s chefredaktör ut.

I samband med det förändras också chefredaktörsrollen och slås ihop med nyhetschefens. Anette Östlund, i dag nyhetschef på EP, bli ny chefredaktör på tidningen när den nuvarande chefredaktören Roger Pettersson lämnar för pension. Hon blir den första kvinnan på posten.

”Vi kommer att arbeta lite annorlunda och fokusera på det digitala först. Det blir en stor utmaning att ändra arbetssätt. Jag ska ta in EP i den nya tiden – inte för att vi inte redan arbetat digitalt, men vi ska ta det ett steg till”, säger Anette Östlund till den egna tidningen.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NTM

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.