tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Helena Nyman tar över Arbetarbladet

Publicerad: 28 januari 2016, 07:06

Hon efterträder Daniel Nordström som chefredaktör och ansvarig utgivare.

Ämnen i artikeln:

MittmediaArbetarbladet

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


I dag är Helena Nyman redaktionschef och ansvarig utgivare på SVT Nyheter Västernorrland, men nu återvänder hon alltså till Arbetarbladet i Gävle där hon tidigare varit nyhetschef, bilageredaktör, redigerare och nattchef.

Helena Nyman är en kompetent chef med stark förankring i den lokala journalistiken och hon kommer från dag ett att fortsätta den digitala resa Arbetarbladet är inne i. Helena kan utgivningsområdet och hon kan Mittmedias sätt att jobba vilket garanterar att vi inte tappar fart. Det känns mycket bra att ha lyckats locka tillbaka henne till Arbetarbladet”, säger Mittmedias redaktionella chef AnnaKarin Lith i ett pressmeddelande.

Helena Nyman tillträder sin nya tjänst i början av mars.

Det har varit oerhört lärorikt att vara en del av SVT:s förändringsarbete och att jobba inom public service som är betydelsefullt för så många människor i Sverige, men nu kommer jag tillbaka till tidningsvärlden och den så viktiga lokala journalistiken. Jag är stolt över att åter få arbeta på Arbetarbladet och jag ser fram emot att samarbeta med en redaktion som brinner för de nära nyheterna”, säger Helena Nyman, som efterträder Daniel Nordström som blir ny chefredaktör på VLT.

Daniel Nordström ny chefredaktör på VLT

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev