Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Han tar över Norra Skåne

Publicerad: 13 oktober 2017, 13:04

Carl Johan Bauler ersätter Lars J Eriksson som chefredaktör och ansvarig utgivare för Norra Skåne. KORRIGERAD


Ämnen i artikeln:

Norra SkåneSkånska Dagbladet

Vid årsskiftet 2016/2017 tog Lars J Eriksson, publisher för Skånska Dagbladet, över som chefredaktör för Norra Skåne i samband med att Mimmi Karlsson Bernfalk lämnade tidningen för BLT. Nu lämnar Lars J Eriksson det uppdraget.

Skånska Tidningsföreningen, som ger ut tidningen Norra Skåne i Hässleholm, har därför utsett Carl Johan Bauler till ny chefredaktör och ansvarig utgivare för tidningen.

”Vi är mycket nöjda med att Carl Johan Bauler tackat ja till uppdraget som chefredaktör för Norra Skåne. Han har i 30 års tid arbetat på tidningen, har en bred erfarenhet som tidigare lokalredaktör, redaktionschef och i dag allmänreporter. Därtill är han lokalt förankrad och bor i Hässleholm”, säger Lars Hansson, ordförande i Skånska Tidningsföreningen, i ett pressmeddelande.

KORRIGERAD: I en tidigare version stod det att Lars J Eriksson även lämnar uppdraget som publisher för Skånska Dagbladet, det gör han inte.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.