Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Han är ny kolumnist i Metro

Publicerad: 11 april 2017, 05:49

Metros nya chefredaktör Staffan Erfors knyter till sig filosofen och författaren Roland Poirer Martinsson som ny kolumnist.

Ämnen i artikeln:

MetroStaffan Erfors

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Den konservativa debattören Roland Poirer Martinsson beskrivs i ett pressmeddelande som ”den förste av flera nya förvärv som väntas under den nye chefredaktören Staffan Erfors”.

”Det ska bli roligt att få dela mina tankar med Metros läsare. Min bakgrund inom kultur och filosofi innebär att jag försöker betrakta samhället och politiken från ett perspektiv som inte är det dagspolitiska. Jag har för övrigt märkt att diskussioner om värderingar och politikens grunder ofta provocerar långt mer än vardagspolitiska inlägg”, säger Roland Poirer Martinsson i en kommentar.

Poirer Martinson har doktorerat i teoretisk filosofi vid Lunds Universitet och har även studerat litteraturvetenskap, idéhistoria och journalistik. Han har tidigare synts i spalterna i Kvällsposten, Svenska Dagbladet samt på finanssajten Realtid.se – var Staffan Erfors tidigare var chefredaktör och ansvarig utgivare.

”Det känns väldigt roligt att kunna knyta en person med den tyngden och den pennan till Metro. Roland Poirer Martinsson är en riktigt tung värvning till vårt stall av kolumnister”, säger Metros nyligen tillträdda chefredaktör Staffan Erfors.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev