Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Hagwall jobbar vidare med anti-Bonniermotion

Publicerad: 16 mars 2017, 07:06

Anna Hagwall uteslöts ur SD men fortsätter som politisk vilde. Och hon jobbar vidare med en motion om att begränsa etniska gruppers ägande av makt.


Ämnen i artikeln:

RiksdagenSverigedemokraterna

– Jag samlar in faktakunskap om Bonniers ägande och alla förhållanden som kors och tvärs finns i landsortstidningar och alla möjliga publikationer. Jag har redan samlat på mig ganska mycket material, jag får se hur jag tänker ge uttryck för den kunskapen, säger Anna Hagwall till Aftonbladet.

Målet med arbetet är att det hon kallar sanningen ska komma fram.

– Att familjen Bonnier har ett jättestort inflytande som inte är hälsosamt i Sverige.

Anna Hagwall planerar också att genomföra ett seminarium om yttrandefrihet i riksdagen där en omdebatterad etnologiprofessor ska prata. Han uppges bland annat ha medverkat på en högerextrem sajt och hans åsikter om judar av nazistiska grupperingar.

– Hon bör förstå att det är extremt olämpligt. Gör hon inte det så tycker jag att Sverigedemokraterna, som trots allt sett till så att hon sitter i riksdagen, agerar för att stoppa detta, säger Liberalernas gruppledare i riksdagen, Christer Nylander, till Aftonbladet. Han menar att valet av föreläsare är motbjudande och kräver att arrangemanget ställs in.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News