Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Gott intryck av Ipads nya utmanare

Publicerad: 20 juni 2012, 04:41

I måndags premiärvisades Microsofts nya surfplatta Surface. Lanseringen gick så där, men teknikexperterna gör ändå tummen upp.


Ämnen i artikeln:

Microsoft

Det var rena mardrömmen. När Windows högsta chefer skulle demonstrera vad den nya surfplattan kan göra vägrade den först att fungera. Men nu har ett antal teknikrecensenter hunnit känna på plattan. Och de första intrycken är goda.

DI har samlat in åsikter från ett antal av dessa:

Jag tror att Surface är en mer fulländad utmanare än exempelvis Kindle Fire och tveklöst en trovärdig konkurrent i hela sektorn”, säger Carolina Milanesi, vice vd på analysföretaget Gartner Research.

Min tid med Microsofts nya surfplatta var visserligen mycket begränsad, men jag fick ett mycket gott första intryck. Microsoft har tveklöst dragit till sig uppmärksamheten och det ska bli intressant att se vad konkurrenterna kommer att hitta på”, tycker Melissa J Perenson teknikrecensent på amerikanska PC World.

Ämnen i artikeln:

Microsoft

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.