Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Expressen överväger en extraupplaga

Publicerad: 25 maj 2009, 05:38


Ämnen i artikeln:

Thomas MattssonExpressen

– Det här är väldigt dåligt av Expressen. Vi utreder just nu möjligheten att göra en extraupplaga där vi tar bort materialet. Vi ber om ursäkt på Expressen.se och kommer att be om ursäkt i papperstidningen imorgon. Det är beklagligt att det är fel i tidningen, men bevakningen kommer att fortsätta, säger Thomas Mattsson.

Tror du att det här kan påverka ert förtroende i den fortsatta bevakningen?

– Det är möjligt att den här förväxlingen kommer att utnyttjas av krafter som inte vill att LO ska granskas, men vi kommer naturligtvis fortsätta granska LO, även om vårt fokus just nu är att be om ursäkt.

Har ni kontaktat de inblandade?

– Jag har pratat med den här kvinnan som är en helt annan person som inte har något med LO att göra. Jag avser också att prata Med Wanja Lundby-Wedin senare idag.

Hur kunde det här hända?

– De väntade på Wanja Lundby-Wedin utanför hennes hem och när den här personen kom uppfattade de det som att hon bekräftade att hon var Wanja Lundby-Wedin och ställde frågor till henne som hon besvarade i början. Sedan ville hon inte längre svara på frågorna.

Sade hon inte att hon inte var Wanja Lundby-Wedin?

– Nej, hon gjorde inte det tyvärr.

Thomas Mattsson skriver också på sin blogg.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Thomas MattssonExpressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.