Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Egmont tar magasinapp till Sverige

Publicerad: 27 januari 2016, 12:45

Flipp kallas streamingtjänsten där 34 av Egmonts titlar finns samlade i dagsläget.


Ämnen i artikeln:

Egmont

Appen går att använda genom en surfplatta eller en smartphone. Vid tecknande av ett abonnemang får användaren obegränsad tillgång till de svenska veckotidningar, magasin och barntidningar som ingår. Genom arkivet kan läsaren också komma åt utgåvor som är upp till 12 nummer gamla.

Intresset för att läsa tidningar digitalt är större än någonsin. Samtidigt saknas det en samlad lästjänst på marknaden som tillgodoser hela familjens behov. Vi har det största utbudet av svenskspråkiga titlar som täcker in alla åldrar och olika intresseområden, vilket gör Flipp särskilt attraktiv för svenska familjer, säger David Seifors, marknadsdirektör på Egmont Publishing, i ett pressmeddelande.

Flipp kan användas på fem olika enheter samtidigt, med upp till fyra personliga profiler. Appen har funktioner som gör att titlarna går att komma åt även i offlineläge och det är också möjligt för användaren att spara ned enskilda artiklar.

Vi har tidigare lanserat Flipp i både Danmark och Norge, och ser en stor potential även för den svenska marknaden. Nu ser vi fram emot mottagandet i Sverige, och vårt fortsatta arbete med att utveckla tjänsten, säger David Seifors.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Egmont

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.