Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Efter Plussatsningen – nwt.se lockar nya prenumeranter

Publicerad: 10 oktober 2017, 07:17

Första veckan i oktober gjorde NWT ett nytt försök med en digital betallösning. Sedan dess har flera hundra nya prenumeranter tillkommit.


Ämnen i artikeln:

NWT

Nyligen började VF och NWT ta betalt för sitt digitala innehåll. För att få tillgång till allt material på sajterna krävs det numera att man antingen prenumererar på papperstidningen eller betalar 125 kronor i månaden. Blåljusnyheter och allmänna nyheter är dock fortfarande tillgängligt för alla besökare.

Nu skriver nwt.se att starten för Plussatsningen varit lyckad. Under mindre än en vecka har NWT fått 300 nya prenumeranter. Samtidigt har över 2 000 personer aktiverat sina digitala konton, vilket redan befintliga prenumeranter behöver göra för att komma åt Plusmaterialet.

”Det tycker vi är jätteroligt och fler än väntat på så kort tid. Vi vet att många uppskattar vårt innehåll och vi är glada att så många nu också vill ta del av det på nätet”, säger Mikael Rothsten, redaktionschef på NWT till den egna tidningen.

Läs också

Så mycket ska det kosta att läsa VF och NWT på nätet

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NWT

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.