Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Disruptive Media tog twittrandet till nya höjder

Publicerad: 11 maj 2009, 10:54

En av höjdpunkterna med Disruptive Media i fredags var det parallella samtal som deltagarna i publiken skapade tillsammans med tittare i framför allt USA.


Ämnen i artikeln:

Twitter

På väggen bakom scenen projicerades tre bilder, den första med twitterflödet för kanalen #disruptivemedia, den andra med föreläsarens presentation och den tredje med livesändningen och chatten som är kopplad till den.

Publik och webbtittare sprutade ur sig kommentarer kring det som hände på scenen. Twitterkanalen låg i stort sett hela dagen på Twitters topplista över trendning topics, som bäst på tredje plats. Livesändningen hade ett snitt på 150 – 200 tittare som också diskuterade flitigt. Moderatorn Beata Wickbom följde diskussionerna för att i slutet av varje anförande ställa frågor med dessa som utgångspunkt.

Tidningen Dagens webbredaktör Emanuel Karlsten anlände vid lunch och twittrade följande: ”Är i den mest webbnördtäta lokal jag någonsin varit. _Alla_ twittrar.”

Björn Falkevik skriver mer om livesändningen.

Alla föreläsningar finns upplagda på disruptivemedia.se

Missa inte heller Pelle Stens intervju med Steve Rubel som var den första talaren på konferensen.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Twitter

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.