Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

De tar plats i MTG:s ledningsgrupp

Publicerad: 16 maj 2018, 07:33

Som en följd av den föreslagna uppdelningen av MTG har två personer tagit plats i ledningen för ”nya MTG”: Peter Nørrelund och Johan Levinsson.


Ämnen i artikeln:

MTG

Det nya MTG (Modern Times Group MTG AB) kommer att bestå av MTG:s nuvarande verksamheter inom esport (ESL, DreamHack och ESEA), online-spel (InnoGames och Kongregate) och digitalt videoinnehåll (Zoomin.TV, Engage Digital Partners), samt ytterligare minoritetsinnehav (Comosa AG och BITKRAFT). Ledningsgruppen för nya MTG förstärks nu med två personer:

Peter Nørrelund blir Head of Product Development and Incubation på MTG och vicevd för e-sportföretaget DreamHack. Han tillträder sin nya position på MTG från och med den 1 juli 2018 och sin nya position på DreamHack med omedelbar verkan. Han är idag vd för MTG Sport och fortsätter att vara rådgivare till Nordic Entertainment Groups vd och koncernchef, efter den föreslagna uppdelningen av MTG, med fokus på bolagets portfölj av sporträttigheter.

Johan Levinsson blir General Counsel på MTG Group. Han är för närvarande Head of Legal – M&A and Corporate Legal Affairs på MTG och har lång erfarenhet inom M&A (förvärv och företagsöverlåtelser). Han tillträder sin nya position från och med den 1 juli 2018.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

MTG

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.