måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

De kan bli Årets Distributör

Publicerad: 23 september 2008, 07:00

Antingen ett stort företag som med hjälp av modern teknik minskar reklamationerna och ökar servicegraden.
Eller handledare som ser till att såväl rekrytering som distribution blir säkrare. Eller ett bud som ser till att tidningsläsare i Dalarna alltid får rätt tidning i rätt låda i rätt tid.
Någon av dessa kommer att bli Årets Distributör.


– Det var det värsta, säger Sten-Åke Holmberg utan att låta det minsta skakad när han får beskedet att han är nominerad som en av kandidaterna till Årets Distributör. Juryns nominering lyder:
” Hela tiden positiv. Och säkerheten själv. Växlar mellan distrikten utan problem och med ett leende på läpparna. Mycket uppskattad av såväl arbetskamrater som arbetsledning.”
Han ska försöka resa till Nalen på torsdag i nästa vecka för att vara med på utdelningen.
– I och för sig har jag en revyträning då. Men det går nog att lösa.

– Det var riktigt roligt.
Joakim Sundh, vd för Pressens morgontjänst, är stolt över att hans företag nominerats. Motiveringen lyder:
”Modern teknik och innovativa lösningar håller nere kostnaderna samtidigt som reklamationerna minskar och servicegraden ökar. Modig hantering av det nya avtalet gagnar alla inblandade parter. En värdefull partner för både tidningar och tryckerier.”
– Jag tycker att vi gör vad vi kan för att leva upp till det.

– Det är alltid trevligt att bli nominerad, säger Ulf Persson, administrativ chef på Tidningsbärarna vars handledare nominerats till priset som Årets Distributör med nomineringen:
”Tidningsbärarnas handledare vid nyanställningar har bidragit till säkrare rekryteringar och gett högre kvalitet på utbildningen. De spontana avhoppen har minskat till nästan noll och kvaliteten på utbärningen under den första tiden har höjts – det påverkar ekonomin positivt. Nöjda tidningsbärare, nöjda uppdragsgivare och nöjda prenumeranter – tack vare handledarna.”

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev