Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Dagens Samhälle lanserar databastjänst

Publicerad: 16 november 2017, 12:49

En ny digital tjänst ska ge Dagens Samhälles läsare koll på den offentliga marknaden. "Ett tydligt första steg i vår digitala ambition", säger tidningens chefredaktör Olov Carlsson.


Ämnen i artikeln:

Dagens Samhälle

För sjunde året i rad kartlägger Dagens Samhälle hur mycket det offentliga Sverige köpt varor och tjänster för. Men nytt för i år är att tidningen samlat allt i en interaktiv och sökbar databastjänst som finns tillgänglig på desktop, läsplatta och mobil. Tjänsten ska på ett överskådligt sätt ge läsarna bättre koll på den offentliga marknaden.

”Vi har länge bevakat och granskat de affärer som görs och de bolag som verkar inom den offentliga sfären. I takt med att den privata sektorn blivit allt viktigare för att upprätthålla välfärden så stärker vi också vår bevakning av det området. Databasen ska ses som ett tydligt första steg i vår digitala ambition”, säger tidningens chefredaktör och vd Olov Carlsson, i ett pressmeddelande.

Läs mer om tjänsten här.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Dagens Samhälle

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.