Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Cissi Elwin går in i LRF Medias styrelse

Publicerad: 20 juni 2017, 07:29

Chefs publisher Cissi Elwin har valts in i LRF Medias styrelse.


Ämnen i artikeln:

LRF Media

”Utifrån min publicistiska erfarenhet kommer jag att bidra med nya infallsvinklar kring frågan som LRF Media delar med alla andra mediehus: att förstå vad läsarna behöver, att tydliggöra journalistikens roll i det och inte minst, att hitta rätt sätt att konsumera innehållet för att bli läsarnas förstahandsval”, säger Cissi Elwin i ett pressmeddelande.

Cissi Elwin har en bakgrund på Sveriges Television och Expressen. Tillsammans med Martin Timell programledde hon inledningsvis det populära ungdomsprogrammet Bullen i SVT. Första halvan av 2000-talet var hon chefredaktör för ICA-kuriren. Hon har också varit publicistisk chef för mediekoncernen Forma Publishing Group. Åren 2006-2010 var hon vd för Svenska Filminstitutet. Året därpå tog hon över som publisher för medieföretaget Chef.

”Vi jobbar mycket med affärsutveckling och driver fram nya produkter och tjänster, men kärnan i vår verksamhet är alltid det journalistiska innehållet. Med Cissi Elwin i vår styrelse får vi någon med erfarenhet av publishingrollen och som dessutom har jobbat praktiskt med att värna journalistiken i kombination med att utveckla nya idéer”, säger LRF Medias vd Ann Henriksson.

LRF Medias styrelse består av ordförande Anders Källströms som är vd LRF. Ledamöter är Ann Henriksson, vd LRF Media, Lars-Henrik Andersson, Partner Advokatfirman Lindahl, Cecilia Elwin, Publisher Chef, Maria Jonsson, Bonde och ordförande för LRF Region Gävleborg, Jonathan Bean, marknadschef Mynewsdesk. Ann Lindén, Anders Deutgen, Mats Ostelius och Theresa Erling är arbetstagarrepresentanter.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

LRF Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.