Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Chefs nya publisher

Publicerad: 7 december 2010, 11:41

Svenska Filminstitutets vd Cissi Elwin Frenkel blir ny vd och chefredaktör för tidningen Chef.


Ämnen i artikeln:

Chef

Cissi Elwin Frenkel var vd på Svenska Filminstitutet i fyra år. Innan det var hon chefredaktör för ICA Kuriren och publicistisk chef på Forma Publishing Group. Innan det var hon programledare och producent på Sveriges Television i 15 år.

”Cissi har haft stora framgångar både som chefredaktör för ICA Kuriren och nu senast som vd för Svenska Filminstitutet. Hon personifierar det moderna ledarskapet. Cissis egenskaper som både journalist och vd, men också som chef och människa matchar perfekt Chefs inriktning och varumärke”, säger Lennart Dreyer, styrelseordförande för Chef, till den egna tidningen.

Cissi Elwin Frenkel: ”Chef innehåller alla de ämnen jag allra mest är intresserad av; psykologi, mänskliga relationer och praktiskt ledarskap. Chef är också ett oerhört professionellt och spännande företag som innehåller en kombination av journalistik, kurser och evenemang. Nu vill man växa som förlag, och utöka Chef-konceptet till fler produkter och plattformar.”

Hur känns det att bli chef för Chef?

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Chef

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.