Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Camilla Björkman går in i Breakit

Publicerad: 21 oktober 2016, 07:42

Den tidigare chefredaktören på Driva Eget och i dag kommersiell förlagschef på FAB Media blir affärsutvecklingschef och delägare i techsajten.


Ämnen i artikeln:

Breakit

”Jag har varit sjukt imponerad av Breakit sedan dag ett. Det är utan tvekan den vassaste affärssajten i Sverige som bevisat hur en från början liten uppstickare kan vinna över jättarna i branschen. Det här är en chans jag bara inte kunde tacka nej till. Nu ser jag fram emot att med Stefan, Olle och hela gänget på Breakit fortsätta leverera grymma nyheter till startupvärlden och skapa massor av affärer”, säger Camilla Björkman, som också tar plats i styrelsen.

Camilla Björkman kommer därmed att ingå i Breakits ledningsgrupp och tillsammans med grundarna Olle Aronsson och Stefan Lundell blir uppdraget att driva bolaget framåt.

”Min princip är att bara rekrytera folk som är bättre än jag själv, och det här är helt i linje med det. Camilla är en extremt driven person och väldigt kunnig om hur journalistik kan hjälpa småföretagare och entreprenörer. Hon har rätt kompetens för att utveckla både redaktionen och affären, vilket är perfekt för oss”, säger Breakits medgrundare Olle Aronsson i en kommentar.

Sedan starten har Breakit utvecklats i snabb takt. Ett exempel på det är att man det senaste halvåret ökat antalet besökare med 100 procent.

Linnéa Kihlström

Chefredaktör och ansvarig utgivare

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Breakit

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev