Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Bonnier säljer av fastighet

Publicerad: 18 augusti 2017, 04:17

Handelsplatsen Häggvik Entré i Stockholm har ägts och drivits av Bonnier Fastigheter. Men nu har fastigheten bytt ägare.


Ämnen i artikeln:

Bonnier

Fastigheten som är belägen precis vid infarten till Häggvik i norra Stockholm har ägts av Bonnier Fastigheter sedan den uppfördes i slutet på 50-talet för systerbolaget Solna Offset. Men nu har Alma Property Partners tagit över den.

”Det känns bra att nu lämna över stafettpinnen till en så kompetent aktör som Alma Property Partners. Häggvik Entré är ett mycket spännande handelsprojekt i ett fantastiskt läge och jag är övertygad om att Alma kommer att genomföra projektet på ett bra sätt. Bonnier Fastigheter har för närvarande en stor projektportfölj och vi frigör nu resurser som kommer väl till pass i spännande projekt som Värtahamnen och Magasinet på Sveavägen” säger Tomas Hermansson, VD på Bonnier Fastigheter i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Bonnier

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.