Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Året Runts chefredaktör slutar

Publicerad: 6 september 2016, 05:00

Efter nära tio år lämnar Eva-Stina Sandstedt posten som chefredaktör för Året Runt. Det i samband med att Året Runt och flera andra Aller media-titlar flyttar till Malmö.

Ämnen i artikeln:

Året Runt

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Aller media vill skapa ett kreativt centrum i Skåne och samlar med anledning av det sina fyra familjetitlar Allas, Allers, Hemmets Veckotidning och Året Runt i Malmö.

Eva-Stina Sandstedt, Året Runts chefredaktör, väljer att lämna Året Runt i samband med flytten. Martin Kroon, publicistisk direktör på Aller Media, kommenterar beslutet:

”Eva-Stina Sandstedt har varit chefredaktör för Året Runt i snart tio år. Hennes insatser har varit helt avgörande för Året Runts utveckling och fortsatt starka position i branschen. Vi respekterar hennes beslut att stiga av i samband med flytten, men är glada att hon stannar och leder redaktionen tills flytten är genomförd i januari 2017.”

Sedan 2007 har Eva-Stina Sandstedt varit chefredaktör och ansvarig utgivare för Året Runt. Dessförinnan har hon bland annat arbetat på Gods & Gårdar, Land och Expressen.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev