Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Anna Rastner lämnar Mittmedia

Publicerad: 17 september 2014, 09:07

Anna Rastner, i dag affärsutvecklingschef på Mittmedia, går till TV4 för att bli digital programchef.


Ämnen i artikeln:

TV4

Anna Rastner har en mångårig och djup kompetens  när det gäller digitalt innehåll, såväl praktiskt som strategisk och affärsrelaterad.  Hon får nu det mycket viktiga ansvaret att ytterligare öka takten i vår digitala transformation, att förlösa och växla ut den kraft som vårt innehåll rymmer digitalt, och att inom alla programgenrer utveckla oss för att möta tittarnas ökade krav på att se tv på nya plattformar, när de själva vill. Det är med stor glädje jag välkomnar Anna Rastner till TV4, säger TV4-Gruppens innehållsdirektör Åsa Sjöberg i en kommentar.

Som digital programchef på TV4 ska Anna Rastner stärka och utveckla tv-erbjudandet på alla digitala plattformar. Ett arbete som ska ske för alla progrmgenrer, allmän-tv, nyheter & samhälle, sport, inköp & format, samt drama. Hon ska också utveckla program och idéer för till exempel TV4Play och Youtube.

Tv-branschen genomgår just nu samma digitala transformering som varit en verklighet för många andra medier och branscher i många år. TV4 har ett otroligt starkt varumärke, ett fantastiskt innehåll och enorm kompetens bland medarbetarna. Det ger väldigt goda förutsättningar för att driva en digital förflyttning av verksamheten, säger Anna Rastner i en kommentar.

Hon lämnar jobbet som redaktionell affärsutvecklingschef på Mittmedia efter mindre än ett år. Innan var hon åtta år på Expressen som bland annat tv-chef och ansvarig för tidningens digitala plattformar. Hon har också jobbat på bland annat TV8 som programchef och vd.

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.