lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Anna Lindberg ny publisher på Corren

Publicerad: 10 november 2014, 09:55

NTM-koncernens utvecklingschef Anna Lindberg tar över som publisher på Corren.

Ämnen i artikeln:

Corren

Anna Lindberg har jobbat på Corren från och till sedan år 2000. Hon var under flera år webbchef med ansvar för såväl det redaktionella innehållet som teknik och intäkter.

Jag har också varit bilagechef i tre år, så jag har jobbat med print också.

I nuläget är Anna Lindberg medieutvecklare och ansvarig för utveckling av NTM-koncernens digitala plattformar och trafikanalys. Hon är även chef för NTM-koncernens nattredaktion.

Nu tar hon över som publisher efter Charlotta Friborg som går till UNT. Det första hon ska göra är att prata med personalen om hur de ser på framtiden.

Även om hon kan tidningen och dess verksamhet rätt väl finns det mer att lära:

Jag vet inte allt, även om jag vet mycket och har en god inblick i var våra digitala användare är och är på väg. Och ingen klarar av de utmaningar vi står inför på egen hand.

Hur kommer läsarna att märka att du tagit över Corren?

Kanske kommer de att märka att vårt digitala fokus har stäppats upp ett snäpp till. Och att vi fortsätter att vara en stark röst för den här regionen, det är det som är Correns hjärta.

Anna Lindberg har bidragit starkt till att föra NTM:s digitala verksamheter till en position i framkant, och med Anna som chef kommer Mediehuset Corren att fortsätta utvecklas kraftfullt för att möta publikens och marknadens nya krav och behov. Det säger NTM:s koncernchef Lennart Foss i en kommentar.

Charlotta Friborg tar över UNT

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev