fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Anders Knave lämnar OTW

Publicerad: 28 maj 2013, 06:20

Stampen samlar nu flera av sina Stockholmsbaserade bolag i en egen fastighet ett stenkast från Stureplan. Nu lämnar också OTW:s vd Anders Knave.

Ämnen i artikeln:

Stampen Media Partner

OTW var det första bolaget inom Stampen Media Partner som flyttade in i Jarlahuset. Sedan har också sajterna Familjeliv, Bröllopstorget, Devote, Rodeo och Svenskafans flyttat in där. I veckan kommer kommunikationsbyrån Minnesota dit.

Vi har redan flera gemensamma kundprojekt i gång mellan bolagen.  Nu när vi sitter under samma tak ska vi öka fokus och kraftsamla för att hitta fler spännande lösningar för våra kunder, säger Martin Alsander, vd för Stampen Media Partner i ett pressmeddelande.

OTW:s moderbolag ska nu avvecklas, vilket innebär att vd Anders Knave och vice vd Andreas Erenius lämnar bolaget.

Jag har trivts oerhört bra på OTW men detta är en logisk och naturlig konsekvens av satsningen under Stampen-flagg. Att ha en ‘mini-koncern i koncernen’ fyller ingen funktion, nu blir det en enklare och rakare organisation som på sikt kommer att gynna våra kunder. OTW TV med vd Magnus Ringmar och OTW Communication med vd Anders Rask fortsätter att utvecklas enligt plan, säger Anders Knave i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev