Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Alla får gå från Sveriges Marknadsförbund

Publicerad: 4 juni 2013, 05:24

Utan nya medlemmar och med höga kostnader blev konsekvenserna stora för Sveriges Marknadsförbund. Nu sägs all personal upp skriver Dagens Media.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Marknadsförbund

I går kunde Medievärlden rapportera att Sveriges Marknadsförbunds vd Jan Fager lämnade sin tjänst. Men han var inte ensam. All personal har sagts upp och Sveriges Marknadsförbunds Servicebolag likvideras, enligt Dagens Media.

Anledningen är att tillströmningen av nya medlemmar uteblivit samtidigt som kostnaderna har varit stora.

Ordförande Peter Nyström säger till Dagens Media:

Vi har alla samma ansvar i styrelsen. Vi borde ha sett det här tidigare. Det andra är att Jan hela tiden har varit väldigt optimistisk och då är det svårt som styrelse att säga att vi inte litar på det han säger.

Nu har styrelsen minskat i antal personer och Peter Nyström försäkrar att medlemmarna kommer att få den service de har betalat för:

Vi har ingen likviditetskris, utan i en sådan här verksamhet får man pengarna i förskott. Nu har vi ett program som sträcker sig fram till våren 2014.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

Sveriges Marknadsförbund

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.