tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Event

Välkommen till DJ-battle – snart släpps biljetterna

Publicerad: 3 juni 2022, 09:49

På tisdag görs det första biljettsläppet till årets DJ Battle i Almedalen.

DJ-Battle i Almedalen är tillbaka. På tisdag släpps ett begränsat antal gratisbiljetter. Sugen på att gå? Håll utkik på Dagens Medias sajt.

Ämnen i artikeln:

DJ Battle

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


I februari stod det klart att DJ Battle återuppstår under årets upplaga av Almedalen. 2022 års event kommer att göras i Assefa Communications regi, men med Dagens Media som mediepartner.

– Det känns otroligt roligt att DJ-Battle är tillbaka. Det brukar vara en av Almedalsveckans höjdpunkter och vi på Assefa är hedrade över att få ta över regin för eventet. Äntligen är det dags för biljettsläpp och intresset för att vara på plats för att se DJ-Battle är redan stort vilket så klart är jättekul! säger Matilda Harar på Assefa.

På tisdag klockan 14 släpps ett begränsat antal gratisbiljetter till årets stora fest. De kommande veckorna avslöjas också namnen på de tävlande.

DJ Battle, startades av Dagens Media 2009. Sedan dess har det vuxit rejält och kommit att bli ett av Almedalens största event med sina närmare 3 000 deltagare. Men på grund av coronapandemin har eventet legat på paus de senaste åren.

I år hålls DJ Battle onsdag den 6 juli klockan 20.00.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev