torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Event

Snart släpps ännu fler biljetter till DJ Battle – här är medielaget som tävlar

Publicerad: 22 juni 2022, 08:14

Onsdag den 6 juli återuppstår DJ Battle, men i Assefa Communications regi.

I dag klockan 14 släpps ytterligare en omgång gratisbiljetter till DJ Battle i Almedalen. Det brukar bli huggsexa om platserna, så var på tå för att inte missa chansen. Samtidigt presenteras det första medielaget.

Ämnen i artikeln:

DJ BattleAlmedalen

Förra veckan stod det klart att det blir Moderaternas respektive Centerns ungdomsförbund som möts på scen när DJ Battle återuppstår under årets upplaga av Almedalen.

I början av juni släpptes en första omgång gratisbiljetter och i dag, onsdag, släpps ytterligare 400 biljetter till jätteevenemanget här.

Samtidigt presenteras också det första medielaget som – tillsammans med politikerna – ska battla på scen. 

– De senaste åren har poddar blivit en av de största medieplattformarna och vi är glada att ”Daddy issues” Julia Frändfors och Julia Lyskova ställer upp som ett av medielagen den 6 juli, säger Lili Assefa, på Assefa som arrangerar årets DJ Battle där Dagens Media är mediepartner.

Första gången DJ Battle genomfördes var 2009. Därefter har det vuxit i omfattning och de sista åren före pandemiuppehållet drog evenemanget närmare 3 000 deltagare, vilket gör det till ett av Almedalens största event.

I år hålls DJ Battle onsdag den 6 juli klockan 20.00.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev