Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Blogg

Tre trender att hålla ögonen på

Publicerad: 24 augusti 2020, 07:32

Unn Edberg slutar blogga hos Dagens Media.

Unn Edberg lyfter tre trender att hålla koll på och säger samtidigt hej då till bloggandet på Dagens Media.


Ämnen i artikeln:

Unn Edberg

Mycket har hänt i branschen sedan januari 2015, och jag har bytt jobb och position två gånger sedan dess – från Finansliv, via Chef till Vi. De flesta av mina texter de här fem åren har berört lyckade exempel på affärsutveckling inom den del av media som kommer från print. 

Det har varit roligt att lyfta fram smarta lösningar och nytt tänk. Allt fler tidningsvarumärken har hittat sin digitala plats under dessa år, vilket har varit roligt att se. Ibland har jag misströstat, som när jag i början av året släppte ut min branschångest i en text och fick ett stort gensvar. Många kände igen sig i oron och farhågorna.

Läs hela inlägget i Unn Edbergs blogg hos Dagens Media.  

Ämnen i artikeln:

Unn Edberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.