Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Blogg

Så stärker du ditt företags synlighet i kristider

Publicerad: 12 maj 2020, 11:33

Kanske har ditt företags telefonnummer, adress eller öppettider förändrats på grund av Covid-19? I så fall har du mycket att vinna på att uppdatera det, skriver SEO-experten Alexandra Jung.

Under det rådande läget är det viktigare än på länge att den företagsinformation som dyker upp i sökningar är uppdaterad och korrekt, skriver SEO-experten Alexandra Jung – och delar med sig av sina bästa tips.


Ämnen i artikeln:

CoronavirusetSEO-bloggen

Covid-19 kräver mycket både av privatpersoner och företag, och det är ingen som vet hur länge situationen som råder kommer att pågå. Men även om konsumtionsmönster förändras eller förstärks under dessa tider, är det ett faktum att – oavsett bransch – era befintliga och potentiella kunder söker information om er på nätet, och förväntar sig att informationen är uppdaterad och korrekt. Som telefonnummer, adress och öppettider till exempel, där speciellt den senare kanske har förändrats på grund av Covid-19.

För att hjälpa dig att nå ut bättre till befintliga och nya kunder kommer här våra tips för att sätta upp eller uppdatera er Google My Business-sida.

Läs hela inlägget i Alexandra Jungs blogg hos Dagens Media.  

Ämnen i artikeln:

CoronavirusetSEO-bloggen

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev