Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Blogg

Kommer Ærø Dagblad klara sig bättre än Bulletin?

Publicerad: 19 mars 2021, 06:28

Foto: xx

Fel personer för att klara en nyhetsverksamhet och alldeles för höga kostnader är två faktorer som talar emot Bulletin. Anders Malmsten vänder istället blicken mot Danmark, men ett stort problem för dagens medieentreprenörer är att det inte finns någon färdig teknisk plattform att använda, skriver han.


Ämnen i artikeln:

Bulletin

När den nya tidningen Bulletin startade i december skrev jag att detta visade att det går att starta dagstidningar igen. Ledningen för Bulletin verkar göra allt för att bevisa att jag hade fel, men jag hoppas fortfarande att min bedömning håller. Kanske får jag istället hoppas på den blivande danska lokaltidningen Ærø Dagblad?

Det är inte helt lätt att avgöra när förutsättningarna för nya mediesatsningar är som bäst. Jag tycker fortfarande att en hel del talar för att det finns hyggliga möjligheter för tidningsentreprenörer nu på 2020-talet.

Läs hela inlägget på Anders Malmstens blogg på Dagens Media. 

Ämnen i artikeln:

Bulletin

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev