Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Blogg

Emma Blom: Pandemin har påskyndat den digitala omställningen – låt det fortsätta så

Publicerad: 27 november 2020, 09:30

”Black Friday i dag och vi kan väl bara hoppas att det faktiskt är en digital ”högtid” i år och att folk INTE köar utanför Elgiganten och H&M för att köpa billiga prylar”, skriver Emma Blom.

Foto: Janne Naess

Den digitala frammarschen tidigarelägger förhoppningsvis utvecklingen där vi slutar åtskilja på digitala och traditionella medier, skriver Emma Blom i sitt senaste blogginlägg på Dagens Media.


Ämnen i artikeln:

Emma BlomBlack FridayElgigantenH&M

Nu inför årets slut kommer såklart de sedvanliga årssammanfattningarna och spaningarna inför nästa år. Jag ska inte göra ett sådant inlägg riktigt än, men lätt att spåna om redan nu är ju att Corona gjort marknaden och människors beteende än mer digitalt. Det siar alla om just nu. 

Det är så att säga en öppen dörr. Inte bara för att det är så utan för att man som konsument, och människa för den delen, tvingas till det. Black Friday idag och vi kan väl bara hoppas att det faktiskt är en digital ”högtid” i år och att folk INTE köar utanför Elgiganten och H&M för att köpa billiga prylar. Julhandeln förväntas också eller MÅSTE bli digital.

Läs hela Emma Bloms blogginlägg på Dagens Media.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev