lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Blogg

Emma Blom: ”Fyra skäl till varför Clubhouse aldrig blir mer än det här”

Publicerad: 9 februari 2021, 09:27

Foto: Janne Naess

Hajpade Clubhouse kommer att förbli en outsider bland sociala medier. Det skriver Emma Blom i sin blogg på Dagens Media – och listar fyra anledningar till varför.

Ämnen i artikeln:

Emma BlomClubhouse

Men nu måste vi sluta prata om Clubhouse så mycket. Är det ingen som känner igen tugget från tidigare uppstickare? 

Väntar bara på rubriken ”Facebookdödaren”… 

Och missförstå mig nu rätt, ibland missförstår jag även mig själv – jag har alltså ingen anknytning till Facebook som gör att jag hejar på Facebook vs Clubhouse och egentligen är inte min avsikt här att jämföra de två, men jag ser helt enkelt ingen storhetstid för Clubhouse. 

Tvärtom ser jag stora möjligheter för Clubhouse att utvecklas i den riktning som jag tror att sociala medier kommer utvecklas mot de nästkommande åren, det vill säga fler och fler mer nischade plattformar med mycket mer specifik funktionalitet och begränsade målgrupper.

Läs hela Emma Bloms inlägg på bloggen, där hon även listar fyra anledningar till varför Clubhouse kommer att vara en outsider bland sociala medier.  

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev