Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Blogg

Emma Blom: Därför blir brand safety ännu viktigare 2021

Publicerad: 9 december 2020, 13:45

Dagens Medias bloggare Emma Blom menar att allt talar för att hela marknaden blir mer digital nästa år. I takt med det blir också brand safety ännu viktigare.

Brand safety kommer att få ett rejält uppsving nästa år. Det spår Dagens Medias bloggare Emma Blom och listar några exempel på samtalsämnen.

Ämnen i artikeln:

Emma Blom

Allt talar för att hela marknaden blir mer digital. Det är klart att det blir så under rådande omständigheter! Jag har själv surfat i veckan på hur mamma nu ska kunna handla på internet mitt i de värmländska skogarna. Någon som hon knappast hade gjort utan pandemi. Traditionsenlig julklappsshopping medelst champagne på NK är i år utbytt mot köande till lokala tobakshandlaren för att hämta ut paket. Där man för övrigt inte längre kan köpa någonting annat för väggarna är KLÄDDA med paket, jag har aldrig sett något liknande….

Men ska vi då prata lite om att jag tror att brand safety återigen får ett himla uppsving här nästa år. Här är några exempel på samtalsämnen, som jag tror det kommer en rad olika look-a-likes på så håll i hatten.

Läs hela Emma Bloms blogginlägg på Dagens Media. 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev