tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Blogg

”Därför går jag tillbaka till kontoret idag”

Publicerad: 23 mars 2020, 12:22

Det har gått två veckor sedan som Emma Blom och vd:n på Social Industries beslutade att stänga det fysiska kontoret

Mitt i den brinnande nationella och globala krisen har Emma Blom bestämt sig för att återvända till kontoret: ”Jag tänker inte andlös sitta och vänta in vad som kommer hända”, skriver hon.

Ämnen i artikeln:

Emma BlomCoronaviruset

Emma Blom har efter två veckors hemmaarbete, tagit beslutet att gå till kontoret:

”Jag börjar jag känna att den här krisen på all fronter främst måste identifieras som en vårdkris. Och ja, människor dör och det är fruktansvärt. Men just nu rapporterar medier om dödsfall i corona som om människor inte kunde dö på något annat sätt. Människor dör. Min egen sjukdom, utan den vård som jag så tacksamt tagit emot. Utan tidig diagnos och eftervård, drabbar och dödar hundratals unga kvinnor varje år”.

 Döden menar hon, är något vi måste lära oss leva med: ”Och vi måste trots allt fortsätta leva. Den här andlösa väntan leder bara in i mörker”, skriver hon.

Läs hela Emma Bloms blogginlägg här.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev