Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

AI-podden

AI-podden om utmaningen med att lyfta AI inom organisationer

Publicerad: 6 maj 2021, 08:25

Ett nytt avsnitt av AI-podden har släppts. Denna gång med Alexander Hübel, Chief Strategy Officer på Turbotic. Till höger i bild programledaren Ather Gattami.

AI-podden gästas den här gången av Alexander Hübel, Chief Strategy Officer på Turbotic, som pratar om utmaningarna med att få in AI i en organisation och delar med sig av sina råd för att lyckas.


Ämnen i artikeln:

AI

I ett rykande färskt avsnitt av AI-podden gästas programledaren Ather Gattami av Alexander Hübel, partner och Chief Strategy Officer på Turbotic.

Alexander Humel berättar om hur Turbotic som skapar självkörande bolag med deras operativa system Delphi. Utöver automatiseringen, så saknas det generellt struktur för hur AI-projekt ska bedrivas då det är båda nytt och komplext. 

Alexander Hübel och Ather Gattami diskuterar vidare svårigheterna med att få in AI i en organisation, och framför allt när erfarenhet saknas i styrelsen och/eller ledningen. Alexander Hübel ger förslag på hur man ska gå tillväga och ger allmänna råd utifrån sin egen erfarenhet och vad han tror kan vara ett sätt att ta sig an denna utmaning.

Podden hittar du även här:

Spotify: AI-podden
Itunes: AI-podden
Soundcloud: AI-podden

Ämnen i artikeln:

AI

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.