Svar till hbr

den lämnar ju inte mkt åt fantasin. Har riktigt svårt att se att det har tagit tid att ta fram den nya logga. Mitt tycke banal, smaklös och riktigt tråkig!! (och antagligen dyr) ;) katching tv3!!

Svar till hbr

Loggan är ju på tok för stor och ful. Den tar ju över bilden. Dessutom så är den inte transparant. Måste den inte vara det? Den är dåligt photoshopad också. Pixlarna spricker runt trean. Nä kolla in tv4:as logga istället. En aning elegantare.

Svar till Daniel

hej msn?

Svar till hbr

Ta bort!

Svar till hbr

Loggan är ju på tok för stor och dominerar bilden. Dessutom ser den tafflig ut då det är dåligt photoshoppat med spruckna pixlar runt trean. Dessutom så är den ju inte transparant. Bör den inte vara det för att slippa inbränning i skärmen?? Ett tips, kolla in tv4:s logga, den är lagom stor och elegant samtidigt som den är transparant.

Den nya trean är ju bara för mycket...ser fet och äcklig ut. Går fetbort!!

Svar till hbr

Vadå "Trollbäck kan, tro inget annat"?

Man ser ju att de INTE kan. Det är ju pinsamt dåligt.

Svar till hbr

Trollbäcks webbplats är det fulaste och buggigatse jag sett.

Ful bamselogga som gör att man byter kanal.

Svar till hbr

Den är extremt ful och mer än dubbelt så stor som övriga kanalers. Den är dessutom inte tillräckligt transparent. Den är direkt störande för tv-tittandet! Kommer nog inte titta mer på TV 3. Hate it!

Svar till hbr

Den är extremt ful och mer än dubbelt så stor som övriga kanalers. Den är dessutom inte tillräckligt transparent. Den är direkt störande för tv-tittandet! Hate it!

Svar till hbr

Loggan är så påträngande att det inte längre går att titta på kanalen. Jag menar allvar. Tack och hej TV3.