Svar till hbr

den lämnar ju inte mkt åt fantasin. Har riktigt svårt att se att det har tagit tid att ta fram den nya logga. Mitt tycke banal, smaklös och riktigt tråkig!! (och antagligen dyr) ;) katching tv3!!

Svar till hbr

Loggan är ju på tok för stor och ful. Den tar ju över bilden. Dessutom så är den inte transparant. Måste den inte vara det? Den är dåligt photoshopad också. Pixlarna spricker runt trean. Nä kolla in tv4:as logga istället. En aning elegantare.

Svar till Daniel

hej msn?

Svar till hbr

Ta bort!

Svar till hbr

Loggan är ju på tok för stor och dominerar bilden. Dessutom ser den tafflig ut då det är dåligt photoshoppat med spruckna pixlar runt trean. Dessutom så är den ju inte transparant. Bör den inte vara det för att slippa inbränning i skärmen?? Ett tips, kolla in tv4:s logga, den är lagom stor och elegant samtidigt som den är transparant.

Den nya trean är ju bara för mycket...ser fet och äcklig ut. Går fetbort!!

Svar till hbr

Vadå "Trollbäck kan, tro inget annat"?

Man ser ju att de INTE kan. Det är ju pinsamt dåligt.

Svar till hbr

Trollbäcks webbplats är det fulaste och buggigatse jag sett.

Ful bamselogga som gör att man byter kanal.

Svar till hbr

Den är extremt ful och mer än dubbelt så stor som övriga kanalers. Den är dessutom inte tillräckligt transparent. Den är direkt störande för tv-tittandet! Kommer nog inte titta mer på TV 3. Hate it!

Svar till hbr

Den är extremt ful och mer än dubbelt så stor som övriga kanalers. Den är dessutom inte tillräckligt transparent. Den är direkt störande för tv-tittandet! Hate it!

Svar till hbr

Loggan är så påträngande att det inte längre går att titta på kanalen. Jag menar allvar. Tack och hej TV3.

Svar till hbr

Jag gillar den inte. Störde mig på den direkt när jag såg den, och varje gång jag kollar på trean. Den är faktiskt otroligt tråkig och jobbig på nått vis. Kan ni inte byta?

Svar till hbr

Ja den är även ful!

Men ärligt talat, minska den till c:a 60-70% och dra ner tonen så att den blir mer transparant.

TACK!!

Svar till hbr

Loggan är sjukt ful och tråkig, och alldeles för stor! Det är 2009 var det där den bästa designen de kunde komma på? Den ser ut som nått man skulle se på tysk tv på 80-talet. Nej helt seriöst byt tillbaka.

Svar till hbr

..men det är väl bara att vänja sig. Strecket under är väldigt markerat, den är väldigt stor och följer inte riktigt det gyllene snittet... (för att överdriva lite så) stör den mitt TV-tittande. Men så är jag ju petig också.

Svar till hbr

Så fruktansvärt ful logga, den tar ju upp hela högra hörnet på tvn - tragiskt.

Svar till hbr

Snälla!!!
Logga ser ut som om den är sen 90 talet eller ännu äldre.
Mycket sämre än den tidigare. Ändrar man något så ska man ju förnya sig, inte gå tillbaka 20 år i tiden.

Svar till hbr

Fruktasvärt ful logga...

Och måste den va så förbannat stor?

Skippa strecket under så...

Svar till hbr

Fruktasvärt ful logga...

Och måste den va så förbannat stor?

Skippa strecket under så...

Svar till hbr

Fan. En tv-kanal logga...tänk vad läckert man skulle kunna göra.... Nej, hej och hå. Då väljer vi enklast tänkbara. Och man vill som kanal sticka ut.... Jo, tjena. Hur visar man upp man upp jobbet för kunden...jo, vi plockade bort ringen och satte dit ett streck i stället.... blä........

Svar till hbr

Vem fan godkände den? ahahha Måste tagit 1 år att få fram för tv3. Men de sparar väl en slant på enfärgen haha

Svar till hbr

Brukar varken kommentera eller klaga på loggor men i detta fallet kan jag inte låta bli. Vedervärdigt ful helt enkelt! Retade mig på den, så jag bytte kanal.

Svar till hbr

Förut stod det ju alltid VIASAT på ringen runt trean.
Är det så att Viasat inte äger den mera? Eller ägde Viasat nånsin TV3?
Hursomhelst så här den nya loggan mycket ful.
Den ser ut som nånting från 80-talet fast tretti gånger fulare.
Passar inte alls in.
Lite Off-topic men jag tycker också att dom skulle sluta sända alla Top Model, Tyra Banks, Runway och liknande program. Istället kan dom börja sända sitcoms hela dagarna.
Det finns faktist män som ser på trean.
Sjuan är ju exklusivt för kvinnorna.

Svar till hbr

Spelade Uno för någon kväll sedan... Det var det första jag tänkte på när jag såg den.

Svar till hbr

Ja, något enkelt kan väl aldrig vara bra? Många insiktslösa kommentarer till den här artikeln. Times New Roman?! Arial? Fransk design? Helvetica och snarare Schweizisk design (international style).
Den nya loggan är klart bättre än den gamla. Det ska bli intressant att se resterande grafik.

Svar till hbr

varför lägga energi, pengar och kraft när det inte är större förändring än så ?? den förra 3an itter inpräntat och att byta nu känns bara som totalt fel.

Svar till hbr

Den sitter i Helvetica Bold, den "gemena" trean i heavy. Dessutom är kerningen justerad mellan bokstäver/siffror så nej, det går inte att bara skriva. Ser man inte skillnad på Helvetica och Arial är det nog bra om man inte låtsas kunna vara AD eller för den delen kommer med allt för mycket kritik. Som jag tyckte se någon skriva nedan; det är det kompletta profilprogrammet om är intressant. Lite märkligt att de inte presenterar hela paketet istället för en naken stackars logo. Klart det ser trivialt ut.

Svar till hbr

Ser inte DN:s betygssiffror ut exakt såhär?

Som en vit, liggande Musse Pigg. Jätteful och DDR-tråkig.

Svar till hbr

Timesnewroman, bold med understreck... Grymt jobb av byrån. Flörtar med 80-talet men...klent

Svar till Silverminken

Nä det är arial men annars helt rätt. Kul att man kan vara AD och jobba i Word nu för tiden!

Svar till lybban

Typsnittet är Helvetica Neue Black för att vara exakt. Helvetica används i de flesta logotyper, man skulle nästan kunna säga att Helvetica är 2000-talets typsnitt. Så som Arial och Times new roman var förr.

Svar till hbr

Loggan behöver aldrig tryckas det är bara att skriva den.Inga epser eller ngt annat format hit eller dit.

Svar till hbr

Kanske är spexigt i hörnet av tv-rutan, men nej, det funkar inte med en stående vinjett med krimskrams under trean bland alla andra kanaler i tv-tablåerna.

Svar till hbr

Ska inte TV3 rikta sig till kvinnliga målgrupper, 6an mer manligt? Låt mig gissa att det bara är män som tagit fram denna logga. Attraherar inte mig för fem öre. Ser ut som en jävla fotbollströja.

Svar till hbr

Nu kan jag äntligen tänka mig att titta på tv-kanalen för en gångs skull. HEJA 3!

Svar till hbr

För en TV-kanal måste man ju se hela grafikpaketet för att uttala sig. Jag undrar vilka färger de har?

Trollbäck kan, tro inget annat!

Svar till hbr

Kanske är loggan fejk för att få gratis reklam innan den riktiga lanseras? TV3 i DK och NO har ju nyss fått nya loggor (samma). De nordiska TV3 kanalerna har alltid haft samma logga och grafik förut i alla fall.

http://www.tv3.no

Svar till hbr

ni som uttalar er negativt här....är ni dom som aldrig står upp för ngnting utan tar ut er skit på andra anonymt på nätet och i bilen? Kan inte låta bli att undra.

Heja TV3! och God Kväll!

Svar till hbr

Det hade varit intressant att höra vad de ansvarigt tänkt med streecket. Det finns ju en idé med strecket som jag tyckte var bra. Det är inte så platt som det kan verka - dvs en upp och nedvänd tjeckis TV logo.

Strecket ska bli för TV3 vad den röda cirkeln är för TV4.

Svar till hbr

,,,som kritiserar något som ni inte har någon aning om. Det vore klädsamt om någon istället är lite nyfiken och inte dömmer ut allt innebär förändringar. Byt stil och var positiva!! Vänta och se.

Svar till sven olle

Håller med! Trollbäck brukar inte göra bort sig direkt, ta en titt på www.trollback.com ni som inte har koll... Gokväll.

Svar till hbr

Det där är ingen logga. En logga kräver nämligen någon slags mänsklig tankeinsats, inte två sekunders arbete vid datorn.

Svar till hbr

Metro gör ju numera gratis brandingreklam för Tv3 nu, varför byta? (Se dagens Metro, sid 32, nöjje)

Svar till hbr

... är vad det är. Ikea goes Verdana, Viasat goes Helvetica... varför så banalt? är det praktikanternas tidevarv eller har typografi lagts ner på beckmans & co

Svar till hbr

SHIT va ful!? Har de gjort den i powerpoint själv?

Svar till hbr

Sup3rtråkig! F3t-tråkig! Monst3rtråkig! Piss3st!
Du får vara vadsomhelst som tevekanal, utom tråkig!

Svar till hbr

Bli rätt svårt att varumärkes-skydda den där "loggan"...
Fritt fram för vem som helst att använda sig av siffran tre och ett streck under. i vilket sammanhang som helst. Spelar ingen roll vilket muskelpaket till advokater trean har - dom skulle aldrig kunna vinna målet kring varumärkesintrång om det gick till rättslig prövning.
Den blir nog inte så gammal i gården.

Svar till hbr

Om loggan är enkel eller inte är helt oväsentligt, det enda som betyder något är om den fyller sitt syfte. Tydligen vill man inte bygga varumärket Viasat längre, för det var väl därför deras kanaler påminde om varandra med tydlig koppling till huvudvarumärket.

Svar till hbr

Jag tror inte att TV3 och TV6 behöver ha loggor som kopplar dem samman. Bra att de är olika när de har så skillda inriktningar. Dessvärre är det lilla jag sett av nya TV3 riktigt jäkla fult, påminner för mycket om SL:s nya logotyp.

Svar till hbr

http://www.ceskatelevize.cz/program/

Svar till hbr

Och jag som trodde att 3 var placerad mellan 2 och 4.
Där ser man.

Svar till hbr

Man vill helt klar separera tv1000 från 3:an??? Strecket under blir väl bra när man ändrar 6:ans logga... som jag antar att man gör?

Svar till hbr

... vad trean fick betala för framtagningen av nya loggan...?! Jag vil nog inte veta... Fast... det banala kan vara det geniala...

Svar till hbr

Ska bli spännande att se hela kanalgrafikpaketet, när man får se loggan i sitt sammanhang tror jag hela uttrycket kommer lyfta 3an.När DM gör den här typen av enkät leder det i vanlig ordning till diss och inte till diskussion/debatt, vilket vore betydligt mer givande än att få ta del av folks verbala spyor.

Svar till CM

Håller med. Trollbäck & co är inga dumbommar. Skall bli intressant att se.

Sedan att flertalet av DM:s läsare är white trash som älskar att dissa är ju en annan sak.

Svar till CM

Sant. Men det är väldigt lätt att vara skeptiskt till en logga som luktar fransk grafisk design.

Svar till CM

eller inte? efter en lång tid nu som gått, så fattar ja fortfarande inte vad som var konceptet med den? hela deras nya grafiska design är bara tråkig och man fattar ingenting av deras små symboler..vad är grejen?

Svar till hbr

Eftersom det inte visas någon som helst tillhörighet i den nya loggan tar man för givet att kanalen kommer att säljas ut inom kort. Identitetslös och förmodligen 150 timmar fakturerat för 3 minuters jobb från klipp-och-klistra-klubbens sk reklamare.

Svar till hbr

Jag brukar aldrig klaga på nya logotyper. Men detta var det fulaste som jag har skådat.

Svar till hbr

... bättre jobb när gamla tvååriga klipp- och klistralinjen "Handel och kontor" hade en utställning på min gymnasieskola på 1980-talet.

Svar till hbr

Hahahahahahaa!!!

Svar till hbr

4

Svar till hbr

Hahahahaha

Svar till hbr

FYFAN VAD FUL

Svar till hbr

Är detta ett skämt, vänta jag har en annan 3 eller vad sägs om denna (3) eller lite crazy tv(3)Times new roman!!! Weee hooo1!!!!

Svar till hbr

men varför är 3:an i gemenhöjd i webbadressen?

Svar till johan

Hah. det såg jag inte ens. Skumt.

Svar till hbr

Men kommer URLen alltid vara med?

Svar till hbr

Var inte meningen med nuvarande logga att det skulle framgå vilka kanaler som ingick i Viasat? Tycker att den nya känns tråkig och inte uttalar något mer än 3. Sedan att det är logiskt att 3 kommer mellan 4 och 5 lärde sig nog de flesta i småskolan.

Svar till 24AN

Tydligen så var din småskola inte så jävla bra om du tror att 3 kommer mellan 4 och 5.

Svar till !

Hahaha!! Humor:)

Svar till !

Enligt mitt kabelbolag kommer 3 mellan 4 och 5. TV4 är kanalplats 5, TV3 kanalplats 7 och Kanal 5 på kanalplats 9.

Svar till Åskådare

Ditt kabelbolag har säkert gått i samma småskola som 24AN.

Svar till Åskådare

Haha, att du valt att ha kanalerna i en helt ologisk följd är knappast "kabelbolagets" val!

Svar till !

Härligt med ironi, va?

Svar till 24AN

Ha ha, borde den inte heta 4,5 i så fall?

Svar till hbr

Det är väl knappt en logga, det är ju bara en understruken siffra.

Svar till Per Pehrsson

Exakt och en trea är två böjar och ett streck är en linje.. Observant ...

Svar till hbr

Ska TV3:s logga verkligen se ut som omslaget på en coffeetable-bok om formgivning från 1997?

Svar till hbr

icke godkänd, tråkig, förmedlar inte tv3:s själ, opersonlig, sticker inte ut.

Eller så är det en lysande strategi. Nu sågas den och får uppmärksamhet och därav gratis marknadsföring för tv kanalen värd flera miljoner. Ful reklam kan vara bra reklam.

Svar till Nicklas L

med inspiration från SVTs logga för Kanal 2 från tidigt 80-tal.

Svar till Nicklas L

Hahaha exakt vad jag tänkte med, lycka till tv3 med sl eller jag menar tv4 loggan

Svar till hbr

designbyrån trollbäck alltså lättare cash har ni nog aldrig tjänat.

Svar till hbr

Varför ett streck under loggan? Anyone...

Svar till hbr

Skitsnyggt, kul att se att Manfred är på rätt väg. Kul det där med att kanalen är en kvinna också.

Svar till hbr

Jag tror inte att TV3 och TV6 behöver ha loggor som kopplar dem samman. Bra att de är olika när de har så skillda inriktningar. Dessvärre är det lilla jag sett av nya TV3 riktigt jäkla fult, påminner för mycket om SL:s nya logotyp.