Svar till Jugge

Varför skulle TV kanalerna INTE hänga på detta? Magine förstör inte för TV kanalerna utan ger dem endast ett alternativ till Telia, Comhem etc. - möjligheten att nå ut till fler tittare samt att samla allt innehåll på en och samma plats för användaren - både live TV och tidigare visat material plus betal-TV. Man slipper man surfa runt till TV3play, TV4play etc, allt finns på ett och samma ställe.

Med lite tur så får Magine.com med Apple på tåget och ingå i utbudet i Apple-TV.

Svar till Realisten är en amatör

Jag tror Magine verkligen skulle vilja ha kanalerna med. Men vad händer när man flyttar livetittande från tv-apparaten till ipoden och ipaden? Då hänger inte mätning och hela affärsmodellen med.

Svar till Kollo

TV kanalerna kommer inte släppa livesändningar fritt. iPad, iPhone och iPod är bara olika plattformar men konceptet funkar det samma. Typ som Spotify.

Svar till Jugge

Tror stenhårt på detta förutsatt att tekniken kommer fungera. Skarpa människor bakom, mycket erfarenhet från TV och startups samt historiken över vad som INTE fungerat på Voddler. Skall bli spännande att följa.

Andarve, synd att ge dig ngn uppmärksamhet, men...vem är du denna pessimistiska deppiga människa? Överlag, varför kommenterar mest människor här på DM om dom har ngt extremt negativt att säga? Vi borde uppmuntra och stötta alla som satsar på att starta nya spännade bolag med globala ambitioner.

Kör hårt!

Fler kommentarer