Per Holknekt i TV4 2015

2014-10-30 08:56 Simon Andrén  

Entreprenören Per Holknekt ska medverka i matprogam i TV4 nästa år, avslöjar han i Gry Forssells podcast.

Vid sidan om sitt progamledarjobb på Mix Megapol driver Gry Forssell den egna podcasten "Hemma hos Gry". I senaste avsnittet, som släpps i dag torsdag, är modeskaparen och entreprenören Per Holknekt gäst.

Han berättar i podden att han kommer att medverka i ett matlagningsprogam.

– Jag har fått frågan om "Let's Dance" hur många gånger som heltst. Faktum är att jag alltid har tackat nej till alla fort- och dansprogram. Men nu har jag faktiskt tackat ja. Jag är verkligen inte bra på att laga mat och det är kanske därför jag vill vara med, säger Holknekt i podden.

Johanna Lindroth vid TV4-gruppens kommunikationsavdelningen bekräftar för Dagens Media att produktionen det handlar om är en omgörning av "Klockan åtta hos stjärnorna", som visades i sex avsnitt i TV4 våren 2013.

– Programmet kommer att heta "Klockan nio hos stjärnorna" med ny sändningstid, 21.00. Inspelningen startar i november och programmet kommer att sändas nästa år, säger Johanna Lindroth till Dagens Media.

I Gry Forssells podcast talar Per Holknekt även ut om den stormiga relationen med Lena Philipsson, och hans framtida modeprojekt.

Simon Andrén

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

ANNONS

Åsikter & debatt