3:s tidigare vd till Bannerflow

2016-09-22 08:37 Amanda Törner  
"Jag har alltid jobbat i entreprenöriella bolag som förändrat marknader i grunden. Nu förverkligar jag en dröm och gör det fullt ut som entreprenör", säger Nicholas Högberg om nya vd-jobbet på Bannerflow.

Mobiloperatören 3s tidigare vd Nicholas Högberg blir vd och partner i annonsteknikbolaget Bannerflow.

I våras lämnade Nicholas Högberg 3 efter drygt nio år, varav de fyra sista som vd. Han sitter sedan 2013 i Bannerflows styrelse och går nu även in som delägare och vd med start den 1 oktober.

– Jag känner bolaget och grundarna väl då jag suttit som styrelseordförande i bolaget de senaste tre åren. Med fantastiska medarbetare, en härlig kultur och grym affärsmodell är det här början på en mycket spännande resa. Jag är helt övertygad om att vi kommer att vara ett av världens ledande adtech-bolag inom fem år, säger han i ett pressmeddelande.

Nicholas Högberg har tidigare haft ledande befattningar på Vodafone, Campus Mobile, Spray, BIP och Kanal 5.

– Jag har alltid jobbat i entreprenöriella bolag som förändrat marknader i grunden. Nu förverkligar jag en dröm och gör det fullt ut som entreprenör, forstätter han.

Daniel Fahlén, som är en av bolagets grundare, lämnar över vd-posten till Nicholas Hlgberg och kommer att vara ansvarig för bolagets produkt- och affärsutveckling.

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

ANNONS

Åsikter & debatt