The Simpsons tar ställning för Hillary Clinton

2016-08-01 13:39 Amanda Törner  
I filmen måste Donald Trump sminkas, botox-injiceras, och få en spraytan innan han kan ta itu med nödsituationen. Foto: Skärmdump från filmen.

I en ny kortfilm gör The Simpsons ett inlägg i den amerikanska presidentvalskampanjen.

I en ny kortfilm tar The Simpsons ställning i den amerikanska presidentvalkampanjen, och det är Demokraternas Hillary Clinton valet faller på för familjen. Det skriver The Variety.

Även om det krävs hot från Marge om att aldrig få ha sex igen för att helt och hållet övertyga Homer – han funderar nämligen först på att lägga sin röst på Donald Trump.

I filmen från animerade tv-seriens exekutiva producenter frågar sig Homer och Marge vem de skulle vilja se i Vita Huset i en nödsituation. Efter det visas paret Clinton i sin säng när nödtelefonen i Vita Huset plötsligt ringer, varpå Bill Clinton svarar och får veta att samtalet är till hans fru.

Därefter räcker han telefonen till Hillary, som säger ”Hädanefter kommer det alltid vara till mig”.

Efter det visas Donald Trump, som från sin säng tweetar maniskt och läser en bok med titeln: ”Stora tal från A. Hitler.”

Trump kan först inte svara på nödtelefonen på grund av en elak tweet han just ska skicka iväg. Han samlar sedan en trupp av personal som sminkar, botox-injicerar, och ger honom en spraytan innan han kan ta itu med nödsituationen.

Se kortfilmen här.

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

ANNONS

Åsikter & debatt