Här är kändisarna som backar Hillary Clinton

2016-07-27 10:59 Hanna Frick  

Hör och se stjärnorna som stödjer Hillary Clinton i nya kampanjfilmen.

Igår skrevs historia – då blev nämligen Hillary Clinton USA:s första kvinnliga presidentkandidat någonsin för ett stort parti.

Det var under demokraternas konvent i Philadelphia som Hillary Clinton nominerades till presidentkandidat och hennes man Bill Clinton som var president mellan 1993 till 2001 gav ett stödjande tal.

Under konventet lanserades även en ny kampanjfilm där flera kändisar som Jane Fonda, America Ferrera, Elizabeth Banks, Mandy Moore, och Rob Reiner ses sjungandes i en omgjord version av "Fight song" av Rachel Plattens.

Låten "Fight song" har även använts tidigare under Hillary Clintons kampanjturné som "walk-out" låt efter att hon har stått på scen.

Kampanjfilmen är producerad av Elizabeth Banks, Bruce Cohen samt Mike Thompkins och är inspirerad av filmen "Pitch Perfect".

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

ANNONS

Åsikter & debatt