Visual Merchandiser till Andreas Stihl Norden AB

Andreas STIHL Norden AB (STIHL) är världens mest köpta motorsågsmärke,och vi tillverkar, säljer och marknadsför våra varumärken STIHL och Viking, maskiner för skog, trädgård och anläggning. Vår verksamhet drivs med stort fokus på innovation, teknik och kvalitet, allt för att säkerställa att vi lever upp till våra kunders förväntningar. 

Det går bra för oss, och i samband med framgång och tillväxt tillkommer nya roller, därför söker vi nu en Visual Merchandiser (VM) som är en helt ny roll till vårt kontor i Stenkullen strax utanför Göteborg.


Rollen

Som VM kommer du vara den som planerar, utvecklar och genomför vår butikskommunikation i linje med guidelines, varumärke och de affärsmässiga målen. Du ska säkerställa att våra corners hos återförsäljarna förmedlar hela kundupplevelsen av STIHL och driver försäljning genom högsta kvalitet i skyltning och varuexponering. Du följer upp och rapporterar resultat kontinuerligt. Rollen innebär även att inspirera och utbilda våra säljare och återförsäljare i VM. 

Du kommer ha en tät dialog med våra återförsäljare och du kommer bland annat samarbeta med försäljningschef, produktchef, marknadskoordinator och utbildnings- och butiksutvecklingsansvarig. Du tillhör försäljningsavdelningen och rapporterar till försäljningschef Sverige. I tjänsten ingår det dagliga resor inom Västra Götaland regionen, men i takt med att tjänsten utvecklas kan det bli resor över hela Sverige.  


Vårt erbjudande

Detta är en spännande tjänst för dig som trivs i en organisation med stark tillväxt där egna initiativ och handlingskraftighet premieras. Du kommer att få möjlighet att vara med och skapa nya konkurrenskraftiga butiker och vara med och bidra till att vi bli mer lönsamma, kostnadsmedvetna,effektiva och framgångsrika. Då det är en helt ny tjänst inom företaget finns det möjligheter till utveckling av rollen på sikt. 


Vem är du?

Vi söker dig som är en kommersiell och kreativ person som stimuleras av ett högt tempo och goda försäljningsresultat. Du är en målinriktad och strategisk person med ett flexibelt och prestigelöst förhållningssätt och du vågar ta utmanande beslut för att driva projekt framåt. Du trivs i mötet med människor och har lätt för att skapa förtroende. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och är skicklig på att förmedla budskap både muntligt och skriftligt för att skapa engagemang och motivation. Vidare har du lätt för att identifiera dig med STIHL-kunden och vår livsstil.

Troligtvis har du eftergymnasial utbildning inom VM eller liknande utbildning som berör området konsumentpsykologi.  Du har några års dokumenterad erfarenhet av VM (styling, ljussättning, varuexponering och layout), gärna mot en liknande bransch. Då vi även är en internationell koncern är det viktigt att du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift.


Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Om du har frågor om vår verksamhet eller om rollen som Utbildningsansvarig och Butiksutvecklare får du gärna kontakta rekryteringskonsult Sophia Francke 0739-613071. Då vi arbetar med löpande urval är det bra att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 3 maj.  Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.