Vill du bli Sverige bästa mediereporter? Nu har du chansen när Dagens Medias redaktion växer.

Vi söker i första hand en reporter till ett längre vikariat, med start så snart som möjligt.

Vi tror att du har jobbat något eller några år som nyhetsreporter – men viktigast är att du har rätt inställning och inte är rädd för att ha mycket att göra, och ibland också leverera under en hel del stress.

Du behöver inte kunna medie- och marknadsföringsbranschen, men du har ett intresse för den transformation som pågår. Vi ser dig som en investering – och vill att du ska bli bäst på det du gör. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till fast anställning.


Stämmer det här på dig – och vill du jobba med oss? Skicka genast ett mejl med CV till: jobb@dagensmedia.se

Vi intervjuar löpande, och hoppas på att kunna anställa så snart som möjligt.


Till sist, tre skäl till varför du vill jobba med oss:

1. Vi lanserar nya digitala tjänster, utvecklar vårt magasin, startar nya event, utbildningar med mera. Du får jobba mitt i mediebranschen, i ett företag som växer, och vara med om att utveckla Dagens Media i flera olika kanaler.

2. Vi är ett litet entreprenöriellt drivet företag, men med en stor mediekoncern i ryggen i form av Alma Media, som förra året omsatte drygt 3,3 miljarder kronor. Vi har vad som krävs för att bygga Sveriges bästa mediebevakning.

3. Det är kul. Vi är ett tajt gäng, som försöker ha kul på jobbet – dels för att det blir roligare så, men också för att våra produkter blir bättre av det.


Vi sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm. I dag är vi åtta personer på Dagens Media, som ger ut ett tryckt magasin varannan vecka, och levererar dagliga nyheter på dagensmedia.se.

Skicka din ansökan till jobb@dagensmedia.se med rubrikraden Dagens Media Jobb.