Senior prouduktionsledare till Social Industries

Social Industries är en modern reklambyrå som hjälper företag att få största möjliga spridning av sitt content i olika kanaler. Ledordet för oss är ”social first”. Genom att applicera detta kan vi garantera ett stort genomslag hos de målgrupper våra kunder vill nå. Vi ger företag ökad exponering och bättre engagemang hos målgruppen genom att forma strategier och innehåll med en social prägel, oavsett reklamkanal. Vi hittar och kommunicerar med kunder där de befinner sig och skapar innehåll som är relevant för dem. Vi vet att all spridning är bra spridning - köpt, förtjänad eller via influencers.


Vi växer och söker därför vår nästa medarbetare!

Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet av att vara produktionsledare på byrå och/eller på kundsidan. Vi erbjuder en spännande roll med goda chanser till utveckling och där det finns stora möjligheter att få vara med på en internationell expansionsresa! Vi jobbar både med svenska och internationella kunder som t.ex. Reebok, Paypal och Melodifestivalen. Vi värdesätter trivsel och gemenskap högt och firar ordentligt när det går bra och jobbar hårt tillsammans för att få göra det! Hos oss är den ena dagen aldrig lik den andra, vilket gör det hela spännande och utmanande. Vi är idag 10 personer som sitter i härliga lokaler mitt i Stockholm.


Om dig...

Vi tror att du som söker är extremt strukturerad och organiserad. Du har djup förståelse för branschen, erfarenhet av att sköta budget, tidplan, ha kundkontakt, hantera många olika inbladade parter, driva processer framåt och att hantera korrektursvängar. Det är därför viktigt att du har en god känsla för skriftlig kommunikation och form samt ett öga för detaljer. För att lyckas i rollen är du mest troligt positiv, kreativ och entusiastisk, samt har ett starkt driv att komma till avslut med sina produktioner och projekt. Att du dessutom kommer in med ett stort nätverk inom branschen är ett stort plus! Det är starkt meriterande med erfarenhet av produktionsledning inom reklam/content, av rörligt material och digitala kampanjer.

 

Exempel på arbetsuppgifter

  • Att produktionsleda små och stora projekt för våra kunders räkning 
  • Avlasta de strategiska projektledarna i sitt arbete
  • Kravställa mot underleverantörer och andra externa partner
  • Göra budgetar och hålla i tidplaner
  • Delta och vara drivande i kreativa processer
  • Hantera korrektursförfaranden som ibland kan vara komplexa med många inblandade i olika länder etc.


Erfarenhet och utbildning

  • Minst 4 års erfarenhet av att jobba som produktionsledare
  • Språkligt skicklig både på svenska och engelska i tal och skrift


Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med KIMM. Önskar du mer information kontakta gärna Rekryteringskonsult Olivia Rehn Olofsson på or@kimm.se eller på 08-555 290 00. Urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan med CV & personligt brev så snart som möjligt via KIMM.se/ledigatjanster, dock senast 8 maj. Ansökningar tas emot endast via www.kimm.se och inte via mail. Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Dagens Media Jobb.