Reklamälskare söker projektledare

Världens största annonsörorganisation, Sveriges Annonsörer, söker en ny medarbetare till avdelningen för marknad, event och utbildning. Är du en vass projektledare som gillar att driva projekt från idé och ända in i mål? Älskar du reklam? Är positiv till kommersiell yttrandefrihet? Vill du hjälpa landets annonsörer att få maximal effekt på sina investeringar i marknadskommunikation?  Då kan det vara dig vi letar efter!


Om tjänsten som projektledare

Vi söker en ambitiös projektledare för att driva och utveckla arbetet med våra event. Totalt anordnar vi runt 100 event årligen. Alltifrån seminarier och nätverksträffar till en av Sveriges största reklamtävlingar, 100-wattaren, samt en av de största inspirationsdagarna för annonsörer, AdDay. Din roll blir att projekt- och produktionsleda många av de här aktiviteterna. Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst med många kontaktytor och ett stort eget ansvar. Du kommer att ingå i ett team om sex personer på avdelningen för marknad, event och utbildningar och rapporterar till marknadschefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, placerad på Sveriges Annonsörers kontor, centralt i Stockholm, med tillträde enligt överenskommelse.


Arbetsuppgifter

Ditt ansvar spänner från strategisk planering och utveckling av våra event, via operativt genomförande, produktionsledning och projektledning och hela vägen till uppföljning. Du blir en viktig kugge i arbetet med organisationens kommunikativa utveckling och paketering av tjänster, samt andra förekommande uppgifter på en marknadsavdelning.


Vi söker dig…

som är prestigelös och självgående, samtidigt som du gillar lagspel. Du tycker om att växla mellan det operativa och strategiska. Du kommer att arbeta nära dina kollegor, både på marknadsavdelningen och på andra avdelningar, vilket ställer stora krav på din samarbetsförmåga och att du är serviceorienterad. Du är snabb, orädd och noggrann med gott kommunikativt omdöme och gillar ett högt tempo. Sveriges Annonsörer är en snabbrörlig arbetsplats med högt i tak. För att trivas tror vi att du är en utåtriktad, nyfiken person som brinner för all typ av kommunikation.


Önskade färdigheter

Vi söker dig som brinner för produktions- och projektledning och som är lyhörd inför målgruppens behov. Du har troligen arbetat som projektledare eller liknande.

Du har ett stort intresse för, och kunskap om, reklam och marknadsföring. Och har du tidigare arbetat hos, eller med, en annonsör är det starkt meriterande.

Vi ser gärna också att du har en bred kunskap om kommunikation och att du har en dokumenterad, eftergymnasial utbildning i kommunikation.


Kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår marknadschef Ulf Hermansson Samell, på mail ulf@annons.se eller mobil 072-50 50 104

Information om Sveriges Annonsörer hittar du på annons.se


Välkommen med din ansökan

Ansökningarna behandlas löpande varför vi ber dig att söka så snart som möjligt.

Mejla ditt cv med en kort beskrivning om vem du är senast 28 februari 2017 till jobb@annons.se

Skicka din ansökan till jobb@annons.se med rubrikraden Dagens Media Jobb.